ferienwohnung 4Jahrzeiten

Dienstag, 31. Mai 2011

ferienwohnung 4Jahrzeiten:
Fragen? e-mailen!

Im Hollandisch:
Ons prachtige huis heeft nog weinig bekendheid en is nog enige weken te huur:

Het staat in het Reuzengebergte van Tsjechië. In de directe omgeving liggen 4 meren waarin gezwommen kan worden. Er ligt een heel goed en goedkoop restaurant bij.
Het Adrspachgebergte ligt op 25 km afstand en is per (toeristen)trein te bereiken. Een bezoek van een dag zal een blijvende herinnering zijn. In de wintersportplaats Spindleruv Mlyn is het monkey park. Ook kun je daar geweldig rodelen.
De grootste dierentuin van Tsjechië is 25 minuten rijden. Het entreegeld is, zoals heel veel in Tsjechië, zeer goedkoop. En als je kunt (of wilt leren) golfen, dan is Mladé Buky de beste optie, omdat daar een prachtige 18-holes golfbaan ligt..
Auschwitz kan vanuit ons huis bezocht worden. Het is wel een flinke rit, maar zeker de moeite waard.

Rondom het huis is het rustig. De reeën lopen in de vroege morgen op nog geen 100m afstand van het terras.
Het huis is geschikt voor 10 personen. Dus met twee families is het prima te doen. Kinderen zullen het er geweldig naar hun zin hebben.

Geniet van de luxe van een comfortabel huis voor de prijs van kamperen. Er is een TV met Nederlandse zenders, 4 ruime slaapkamers, een speelkamer met o.a. een tafeltennistafel, een speelschuur waarin geklommen en geschommeld kan worden. 's Avonds mag de vuurkorf aan om te genieten van het prachtige uitzicht van de tuin. Er is rust, maar ook direct gelegenheid voor verrassende uitstapjes.


Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. We heten u hartelijk welkom in ons huis '4Jaargetijden'!
Preis: 195 EUR